Luxusní, nepečený koláč se spoustou ovoce: Nic lepšího neznám!

2789
Sdílejte
POSTUP
  1. Těsto:Mleté sušenky smícháme s máslem a namačkáme do formy 20 x 30 cm. Dáme chladit do chladničky než si připravíme krémy.
  2. Ovocný krém: Dáme si vařit vodu s cukrem, vanilkovým cukrem a krupicí. Vaříme dokud nám směs nezhoustne. Potom přidáme zavařené ovoce. Vaříme ještě pár minut. Opatrně položíme ovocný krém na vychladlé těsto a dáme opět chladit. Připravíme si pudinkový krém.
  3. Pudinkový krém: V mléce si uvaříme klasický pudink. Po zhoustnutí pudink přikryjeme fólií a necháme úplně vychladnout. Nakonec do vychlazeného pudinku přidáme smíšené máslo s moučkovým cukrem. Vše promícháme do hladkého krému. Krém položíme na ovocnou vrstvu.
  4. Jako poslední vrstvu dáme vyšlehanou smetanu. Necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články