RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

4364
Sdílejte
Potřebujeme:
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra
  • 1/2 sklenice (115 g) zakysané smetany
  • 1/3 šálku (80 ml) husté smetany
  • 2/3 šálky (133 g) cukru
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli
Na červené těsto:
  • 2½ šálku (310 g) polohrubé mouky
  • 2 polévkové lžíce (16 g) kakaového prášku
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 1 čajová lžička soli
  • 1½ šálky (300 g) cukru
  • 1 šálek (240 ml) podmáslí, pokojová teplota
  • 3/4 šálku + 1 PL (200 ml) rostlinného oleje
  • 1 čajová lžička octa
  • 2 vejce
  • 1/2 šálku (115 g) másla pokojové teploty
  • 1-2 polévkové lžíce červeného potravinářského barviva
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články