Tento salát z červené řepy je u nás v zimě číslo jedna. Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá!

2293
Sdílejte
Postup:
  • 1. Snažte se vybrat kvalitní suroviny. Jablka by měla být pevná a šťavnatá.
    2. Uvařte brambory, mrkev, červenou řepu i vejce. Dejte pozor, abyste je nerozvařili.
  • 3. Filety ze sledě nakrájejte na malé kousky.
  • 4. Brambory, mrkev, červenou řepu, cibuli a okurky nakrájejte na maličké kostičky.
  • 5. Oloupejte a očistěte jablka, nastrouhejte je a vymačkejte z nich šťávu.
  • 6. Smíchejte všechny suroviny najednou, přidejte majonézu a důkladně promíchejte.
  • 7. Vrch salátu můžete ozdobit čerstvými bylinkami, například koprem, petrželkou nebo zelenou cibulkou.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články