Neobvyklý a velmi krásný dýňový koláč. Celé tajemství je v náplni

1377
Sdílejte

Koláč vyndáme z trouby a nalijeme na něj veškerou náplň. Vložte zpět do trouby a pečte dalších 30 minut při stejné teplotě.

Hotový koláč je třeba nechat vychladnout. Nechám to hodinu na stole a pak ve formě dám na pár hodin do lednice a teprve poté vyjmu prsten z formy.

Můžete experimentovat a přidat do koláče skořici nebo rozinky.   Vařte s radostí!

 

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články