Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

7465
Sdílejte

Přidáme cukr.

Zamícháme a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

Nalijeme vodu.

Přidáme agar (nebo želatinu připravenou podle návodu) a mícháme, dokud směs nezhoustne.

Broskvové plátky se želé naneseme na vrch ztuhlého krému ve formě.

Vložíme do chladničky a necháme 5 hodin odležet.

Můžeme servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Video návod : 

https://youtu.be/LLvGFv-VCRY

 

 

 

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články