Domácí majonéza třikrát jinak

1744
Sdílejte

Domácí majonéza je emulze, obvykle založená na kombinaci rostlinného oleje, žloutků, octa nebo citronové šťávy a koření. Na rozdíl od kupované majonézy, která může obsahovat konzervanty a stabilizátory, je domácí majonéza čerstvá a bez přidaných chemických látek.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články