Zapečená vánočka s vanilkovým tvarohem a hruškami

1229
Sdílejte

Pokud si při pomyšlení na žemlovku poskočíte radostí, pak je tento recept právě pro vás! Využijeme v něm zbytek vánočky, přezrálé hrušky a tvaroh. Těžko věřit, jaká dobrota se dá ze zbytků vykouzlit!

Porce: 4 porce

Doba přípravy: 30 minut

Doba vaření: 40 minut

Suroviny:

– zbytky vánočky

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články