Fantastické pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

4252
Sdílejte
Začneme těstem. Budete potřebovat:
– 1 hrnek hladké mouky
– 1/2 hrnku polohrubé mouky
– 3/4 hrnku třtinového cukru
– 4 g vanilkového cukru
– 10 g kypřicího prášku do perníku
– 1 a 1/2 lžíce tmavého kakaa
– 1/2 lžičky mleté skořice
– 1 hrnek plnotučného mléka
– 1 vejce – 1/2 hrnku rostlinného nebo ořechového oleje
– 1 a 1/2 vrchovaté lžíce rybízového džemu
Pro krém budete potřebovat:
– 750 g tučného tvarohu
– 150 g moučkového cukru
A na polevu:
– 500 g 100% pomerančového džusu
– 8 g vanilkového cukru
– 37 g vanilkového pudinku v prášku

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články