O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Jaký dopad má digitální éra na děti? Jaké negativní věci to přináší? Po přečtení možná svému dítěti zakážete mobil i počítač!
- Na Slovensku se stalo velké neštěstí : Mladá maminka zemřela doma, když ji zasáhla střela!
- Tuto VZÁCNOU stokorunu hledá celé Česko. Nemáte ji v peněžence?
- Psychologický test, který o vás mnohé prozradí! Co vidíš na obrázku?