O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Definitivní zklamání obchodníků. Lidé neutrácejí ani před vánočními svátky
 - Letuška adoptuje zatoulaného psa, který na ni stále čekal před hotelem
 - Doktorka promluvila o umírajících malých dětech: „Vůbec nepláčou, spíše s úsměvem na rtech říkají něco, co byste nečekali…
 - Zásah v pražské škole. Děti si po vyučování domluvily bitku, v rukou chtěly mít nože
 
            







