- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Salát z červené řepy, který budete chtít jíst každý den: Zdravý, rychlý, jednoduchý a chutná opravdu výborně !
- Takovou přípravu jednohubek ještě neznáte. Z několika málo surovin vykouzlila takovou krásu, kterou byla škoda sníst. Nakonec nezbyl ani drobeček.
- Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!
- Líný sušenkový dezert, který potěší všechny zaneprázdněné hospodyňky: Minimální námaha a maximální úspěch !