- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Tento recept zná málokdo: VĚTRNÍK z dortové formy, je to nejlepší dezert pod sluncem !
- Originální receptura na zavařené jahody: Jahody zůstávají celé, zachovají si výbornou chuť, i vůni a v obchodě takové nekoupíte !
- Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !
- Veškerá tato nádhera je z 1 těsta: Univerzální medové těsto na vánoční pečivo – cukroví z něj objednávají i na svatby !