- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Jiný zákusek už ani nedělám: Nejlepší nepečený kokosový zákusek z babiččina receptáře Vás dostane
- Tiramisu palačinky: Úžasný dezert. Ještě jste nejedli chutnější palačinky!
- Opět jsem se přesvědčila že čím jednodušší, tím chutnější: rychlá snídaně nebo občerstvení
- Domácí pizza za pár minut: Křehká, šťavnatá a plná vitamínů. Recept, který zvládne každý začátečník. Pozvěte ke stolu i tchyni!