Přesto tato inovace nemusí být všelékem. Někteří lidé mačkají pečivo nejen z nevychovanosti, ale také proto, že obchody často míchají pečivo z různých dávek – včerejší rohlíky se tak snadno dostanou mezi dnešní čerstvé. Tento postup speciální vitríny neřeší. Navíc zkušenosti ze zahraničí ukazují, že vitríny mohou mít své mouchy – například se pečivo může hromadit u přední strany nebo naopak úplně vzadu. Měkké druhy pečiva pak často nevydrží a pomačkají se i při používání tohoto systému.Zdá se tedy, že ačkoli je řešení ze zahraničí krok správným směrem, úplné odstranění problému bude vyžadovat další inovace a přizpůsobení specifikům českého trhu.
Kam dál?
- AKTUÁLNĚ : V Tatrách zavalil turisty sesuv půdy. Dvě ženy zemřely
- Přiznání muže otevírá oči mnoha ženám: TAKTO to na plná ústa ještě nikdo neřekl !
- 23letý cizinec projel v audi kolem školy v Praze rychlostí 118 kilometrů v hodině
- Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí