Po dlouholetém bádání mezinárodní tým vědců z Ohio University v USA identifikoval potenciální příčinu stoupajícího počtu případů rakoviny tlustého střeva u osob mladších 50 let. Výzkum, o němž referoval britský deník Metro, odhalil, že kombinace nevhodné stravy bohaté na cukry a nadměrného růstu specifické bakterie zvané Fusobacteria v lidských střevech může být klíčovým faktorem. Nebezpečné jsou zejména diety a hubnoucí programy, které mají nízký obsah vlákniny.
Kam dál?
- Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá
- Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady
- Kvalitní potraviny za vlády komunistů? Podívejte se, jakými jedy nás krmili
- BIČ na bolesti sedacího nervu : Naučte se RUSKOU metodu.Úlevu pocítíte již během 10 minut