Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Jemné tvarohové lívance z pánve: Žádná mouka, kypřící prášek, ani soda bikarbona a přesto jsou krásné nafouknuté !
- Slané rohlíčky plněné sýrem, které ocení každá návštěva
- Famózní karamelový krém s vanilkou připravený jedna dvě. Naplníte jím koláče, dorty a jiné dezerty
- Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !