Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Bezkonkurenční masová roláda. Luxusní oběd, který připravíte na jednom plechu i s přílohou a stane se hvězdou slavnostního stolu !
- Salát z červené řepy: Připravuje se rychle a celá rodina je sytá – musí být na stole pravidelně !
- Křupavý česnekový chléb se sýrem za 30 minut !
- Držíte dietu a toužíte po dobrém pařížském salátu? Dejte si tento dietní ! Pochutnáte si na něm a nepřiberete ani deko