Těsto nalijte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do trouby předehřáté na 170 stupňů. Pečte cca 20 minut, propečenost zkoušejte špejlí, nebo špagetou. Hotový moučník nechte vychladnout a potřete ho vaší oblíbenou marmeládou. Nakonec posypte kokosem. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Bezkonkurenčně nejlepší nepečený dezert s ovocem: Připravíte ho za 10 minut a všichni budou nadšeni !
- Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !
- Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !
- 3 základní tajemství plněného zelí, které mnohé ženy v domácnosti neznají !








