Fantastické pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

8
Sdílejte

Postup:

1. Pečicí plech o rozměrech 35 × 25 cm vyložte pečicím papírem a předehřejte troubu na 180 °C.

2. Ve velké míse smíchejte prosáté mouky, cukry, kypřicí prášek, kakao a skořici.

V jiné míse smíchejte mléko, vejce a olej. Tyto dvě směsi pak spojte dohromady a dobře promíchejte. Nakonec přidejte rybízový džem.

3. Těsto rozprostřete na připravený plech a pečte v troubě přibližně 25 minut, než testovací špejle vyjde čistá. Nechte poté vychladnout.

4. Mezitím promíchejte tvaroh s moučkovým cukrem a tento krém rozetřete na vychladlý korpus.

5. Pro polevu zahřejte v rendlíku pomerančový džus s cukrem. Ve zbytku džusu rozmíchejte pudink a tuto směs pak vlijte do zahřátého džusu. Vařte 2 minuty, dokud nezhoustne. Horkou polevu nalijte na tvarohový krém a celý moučník nechte přes noc v lednici.

6. Moučník nakrájejte na kostky a podávejte. Tip: Ingredience na těsto nechte před pečením vyjít na pokojovou teplotu, aby se těsto nesrazilo. Jako odměrku použijte hrnek o obsahu 250 ml.

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články