Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1489
Sdílejte

Postup přípravy:
1. V míse smíchejte keksy, cukr, kakao, vajíčka a rum. Vznikne tmavé těsto.
2. Těsto rozválejte na tenký plát a potřete světlou náplní připravenou z másla, moučkového cukru a kokosu.
3. Těsto opatrně srolujte do rolády a nechte v chladu ztuhnout.
4. Po ztuhnutí roládu nakrájejte na plátky.

Kokosový kmen Ingredience:
– 250 g strouhaného kokosu
– 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
– 150-200 g moučkového cukru
– rum, kakao, potravinářské barvivo (podle chuti)

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články