Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1489
Sdílejte

Postup přípravy:
1. Ve větší míse smíchejte kokos, kondenzované mléko, moučkový cukr, rum a kakao.
2. Směs rozdělte na tři díly a obarvěte podle přání.
3. Z každé části vytvarujte dlouhé „salámy“, které po ztuhnutí nakrájejte na kolečka. Můžete také tvarovat malé válečky.

Doufám, že vám tento recept bude chutnat!

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články