O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Sexuální sny, které se lidem zdají nejčastěji: Muži, bod. č 2 to myslíte vážně ?!
- Syrská rodina ve Vídni čerpá z dávek měsíčně přes sto tisíc korun a měla zájem si pronajmout byt v prestižní čtvrti
- Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera
- V Berlíně došlo k šokujícímu incidentu : Ze třetího patra někdo vyhodil jednadvacetiměsíční holčičku. Pád z výšky jedenácti metrů přežila