Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !
- Geniální nepečené TYČINKY na vánoční svátky, rozplývají se v ústech! Stačí jen 3 ingredience a 10 minut
- Bezkonkurenčně nejlepší barevný těstovinový salát se zakysanou smetanou
- Vánoční VANILKOVÝ KRÉMEŠ s luxusním krémem: Vyčaruje největší pamlsek!