Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Salát z červené řepy: Připravuje se rychle a celá rodina je sytá – musí být na stole pravidelně !
- Zákusek kavalír – kokos, džem, čokoláda: 40 minut v troubě a je na stole, nejlepší dezert pod sluncem!
- Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat
- Zapečené vepřové plátky, které nemají konkurenci: Od doby kdy jsme ochutnali toto lahodné masíčko, klasické řízky jsou na vedlejší koleji !