Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit

2404
Sdílejte

Podzim je hoden lásky už proto, že nám poskytuje báječný plod − dýni. Můžeme ji použít pro přípravu léčivých prostředků, jako interiérovou dekoraci a samozřejmě pro přípravu lahodných pokrmů.

Tvarohový nákyp s dýní

Suroviny

800 g dýně
500 g tvarohu
200 g cukru
5 vajec
2 pol. lž. kukuřičného škrobu
25 g máku
kůra z jednoho pomeranče
100 g zakysané smetany

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články