Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2253
Sdílejte

Rádi byste připravili vašim strávníkům dobrou teplou a kvalitní večeři? Přesto však chodíte domů z práce velmi pozdě a od únavy už skoro nevidíte? Pak pro vás máme výborný recept na pečené medové vepřová žebírka se šťavnatými a měkkými bramborami.

Velkou výhodou pak je, že připravujete přílohu a maso v jednom! Nemusíte tak zbytečně trávit 2x více času přípravou. Co si budeme říkat, kdo by nechtěl ušetřit čas a spoustu čistého nádobí.

Potřebujeme:

2,5 kg vepřových žeber

1 stroužek česneku

sůl a pepř podle chuti

3 lžičky medu

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články