Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1428
Sdílejte

Vánoční kapr je tradiční zdroj masa pro přípravu štědrovečerních pokrmů.Při smažení kapra na pánvi vzniká nepříjemný zápach, který ne každý snese.

Abychom mu zabránili, stačí vyměnit pánev za troubu.

Mezi takto připraveným kaprem a smaženým nepocítíte rozdíl v chuti ani ve struktuře.

Smažený kapr je vánoční klasika, ale není bez nevýhod.

Při smažení ryba vydává intenzivní aroma, které některé lidi dráždí.

Kromě toho použití velkého množství oleje ovlivňuje trávení jídla.

Chcete-li se vyhnout nevýhodám, upečte kapra v troubě.

Pokud trouba nemá konvenční funkci, nastavte teplotu na cca 180°C.

Při zapnuté funkci horkého vzduchu může být teplota 160 °C.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!

Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !

Domácí nudle, které připravíte za 15 minut. Neskutečně lahodná vložka do všech polévek, díky které je vaše děti začnou milovat!

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

Další články