Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou

1462
Sdílejte

Sýrové suflé – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou. Nadýchanému těstu dodávají chuť tři druhy sýra – švýcarský sýr (ementál), čedar a parmazán.

Můžete si ho připravit ve velké formě na suflé, nebo v malých zapékacích miskách, jako individuální porce.

Ingredience na 4 porce:

40 g oleje
40 g hladké mouky,
240 ml mléka,
1 čajová lžička Dijonské hořčice,
1/2 čajové lžičky soli,
1/4 čajové lžičky mleté ​​sladké papriky,
čerstvě namletý pepř (množství podle chuti),
4 velká vajíčka,
50 g strouhaného švýcarského sýra (ementálu),
50 g strouhaného čedaru,
25 g strouhaného parmazánu,
máslo a jemná strouhanka na vysypání zapékacích misek,
strouhaný parmazán na posypání (můžete ho vynechat).

Kam dál?

Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !

Mega chutná broskvová dort, která se nepeče: Takové recepty miluji – žádná práce a šťastná je celá rodina !

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Další články