Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !

3317
Sdílejte

3. Mezitím si syrové brambory nakrájíme na kostky, případně, pokud máme menší brambory, stačí je jen očistit, a použít v celku (ideální jsou nové brambory).

Recept pokračuje na další straně

4. Když je maso měkké (cca 20 minut) , přidejte zelené bylinky pokračujte ve vaření po dobu cca 7-10 minut. Opět přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát úplně vyvařit, je dobré, aby byla v masu i šťáva.

5. Mezitím, dokud se maso připravuje, osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme a nakonec ochutíme majoránkou. Nakonec promícháme s masem a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články