Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

4441
Sdílejte

Vynikající recept na přípravu pečeně, kterou mě naučil ještě můj děda šéfkuchař. Pečeně podle tohoto receptu je velmi jemná a lahodná. Zaručeně neztvrdne a bude chutnat i tomu, kdo pečeni jinak nemusí. Já ji takto Jím i bez přílohy, ale výborná je s pečivem nebo zeleninou .

Toto těsto dodá játrech jemnost a originalitu. Určitě vyzkoušejte játra uvařit podle tohoto receptu !

Na těsto rozbijte dvě vejce v hluboké misce, přidejte dvě polévkové lžíce majonézy a stejné množství mouky. zamíchejte. Vznikne vám tekutější těsto .

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články