Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

20762
Sdílejte

Pomocí ozdobného sáčku nastříkáme rohlíky nebo tyčinky.

5.

Dáme do trouby sušit nejlépe horkovzdušně na 50 °C.

Recept pokračuje na další straně

6.

Krém:
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Teprve potom dáme nad páru, kde šleháme až se nám krém lepí na boky a je dostatečně hustý. Nezapomeneme přidat 2 lžíce kakaa. Odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme a postupně po lžičkách přidáváme krém. Dobře vyšleháme.

7.

Upečené, vysušené ozdobíme pomocí ozdobného sáčku nádivkou a dáme do chladničky ztuhnout.

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a můžeme namáčet.

Kam dál?

Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !

Mega chutná broskvová dort, která se nepeče: Takové recepty miluji – žádná práce a šťastná je celá rodina !

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Další články