Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

20754
Sdílejte

Pomocí ozdobného sáčku nastříkáme rohlíky nebo tyčinky.

5.

Dáme do trouby sušit nejlépe horkovzdušně na 50 °C.

Recept pokračuje na další straně

6.

Krém:
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Teprve potom dáme nad páru, kde šleháme až se nám krém lepí na boky a je dostatečně hustý. Nezapomeneme přidat 2 lžíce kakaa. Odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme a postupně po lžičkách přidáváme krém. Dobře vyšleháme.

7.

Upečené, vysušené ozdobíme pomocí ozdobného sáčku nádivkou a dáme do chladničky ztuhnout.

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a můžeme namáčet.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články