Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.
Kam dál?
- Nejjednodušší a nejrychlejší chlazený dezert: Chutný a naprosto osvěžující !
- RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !
- Neodolatelná mascarpone roláda, jednoduchá a chutná. VIDEO postup…
- Takové hříbky v lese určitě nenajdete: Originální sladké koláčky s dvojitým krémem, které potěší nejen mlsné houbaře!