Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1779
Sdílejte

Polévka je grunt a v sychravém počasí je báječným prostředkem pro zahřátí celého vašeho těla. Pokud máte rádi italská jídla, vyzkoušejte báječnou „zupu,“ na kterou vám dnes přinášíme recept. Příprava je víc než snadná a dá se říct, že tato polévka je přímo vitamínová bomba. Posílí vaši imunitu a díky své chuti vás nabije pozitivní energií. A když ji naservírujte s čerstvým pečivem, získáte vydatné hlavní jídlo i skvělou večeři.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články